donderdag 27 augustus 2009

Stichting Theaterstudio Apeldoorn


STA verzorgt dans, zang en theaterlessen voor elke leeftijd en elk niveau. Onze uitgangspunten zijn plezier en kwaliteit. Op deze website kunt u alle informatie vinden over de theaterschool. Een school die bruist van energie en plezier en waar iedereen terecht kan, of je nu puur recreatief wilt zingen, dansen of toneelspelen of op zoek bent naar meer uitdaging! Het niveau loopt op tot (semi)professioneel!
De recreantenlessen worden aangeboden op verschillende niveaus en ook is het mogelijk, op uitnodiging, mee te gaan doen met de showgroepen. Voor iedereen met talent is er de mogelijkheid om auditie te doen voor de STAge Academy. Een aparte afdeling binnen de theaterschool met drie verschillende vooropleidingen die je voorbereiden op audities in het kunstvakonderwijs of je opleiden tot dansleider.
Vanaf 6 maanden kunnen peuters al beginnen bij STA met muziek op schoot en dan ,via kleuterdans, een keuze maken uit danslessen in zeer veel verschillende stijlen en technieken en zang (zowel privé als groepslessen) en theater. Uiteraard is het ook mogelijk verschillende lessen met elkaar te combineren.

STA Apeldoorn
Jean Monnetpark 59
7336 BB APELDOORN
055-3554456
www.sta-apeldoorn.nl
info@sta-apeldoorn.nl

Geen opmerkingen: